Als mondhygiënist ben ik gespecialiseerd in de Parodontologie.

Gedurende de 15 jaar die ik werkte op de Praktijk voor Parodontologie in Arnhem heb ik me gespecialiseerd in de aller moeilijkste en gecompromitteerde gevallen. Door een nauwe samenwerking met de parodontologen Jan van Hoeve en Coen Kuit ben ik in de gelegenheid geweest heel veel te leren. Door patiënten van A tot Z samen te behandelen heb ik kunnen leren waar niet veel collega’s de kans voor hebben gekregen. De ultieme controle van je eigen handelen is tijdens een chirurgische ingreep met eigen ogen kunnen zien wat je subgingivaal tijdens de initiële therapie hebt gedaan. Zo leerde ik de fijne kneepjes van de parodontologie en het mondhygiënisch handelen.

Tevens heb ik me toegelegd op de benadering van angstige patiënten. hiervoor heb ik mijn eigen unieke benadering die een combinatie is van geduld, duidelijkheid, humor en empathie.

Momenteel ben ik inhuurbaar als zelfstandig mondhygiënist. Als ZZP-er verhuur ik me aan tandartspraktijken om daar het parowerk te doen. Dit kan variëren van een wekelijkse regelmaat tot 3 of 6 maandelijks een halve dag of dag de paro-patiënten in een praktijk behandelen.

Neem voor meer informatie contact met mij op via: 06-83216888 0f via e-mail: sunshinesmiledentalhygiene@gmail.com

1