Ik ben mondhygiënist sinds juli 1986, ik werk met heel veel plezier in de tandheelkunde. Zowel in de praktijk als het geven van cursussen en trainingen behoren tot mijn ambitie.

Tijdens mijn loopbaan heb ik niet stil gezeten. Vele cursussen en congressen heb ik bezocht. Van 1993 tot 1995 heb ik een docenten opleiding voor pedagogische en didactische bekwaamheid gevolgd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam waardoor ik les bevoegdheid heb voor het geven van onderwijs in het Hoger Gezondheidszorg Onderwijs. Sindsdien ben ik naast het lesgeven aan de Mondhygiëne opleiding ook zelf cursussen gaan geven.

Tevens heb ik me bekwaamd in de parodontologie, gedurende 15 jaar ben ik verbonden geweest aan de Praktijk voor Parodontologie en Implantologie te Arnhem. Ook daar heb ik cursussen en trainingen verzorgt onder andere in het geven van anesthesie door mondhygiënisten en in de handvaardigheid van deepscalen en planen.

Van 2005 tot 2015 woonde ik op het Caribische eiland Sint Maarten waar ik een zelfstandige mondhygiëne praktijk had.

Tevens ben ik fotograaf, bezoek  by Martine voor meer informatie over mijn werk.